Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel

Kedves látogató!

Amennyiben felkeltettetük az érdeklődését, és több információra lenne szüksége a DubLival kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Szöveg*
E-mail*
MyDubLi

Fordító

 

 
 

DubLi Shopping Mall  ( webpláza)

 
 
Tudva levő, hogy minden internetes webáruház jelentős költséget spórol a raktározáson és a fenntartáson, egy bizonyos költségből viszont nem tudnak lemondani, ami a marketing költség.
A DubLi egy fantasztikus lehetőséget kínál a webáruházak számára azt, hogy az általában előre elköltött reklám költséget utólag a valós vásárlások realizálását követően kelljen csak megfizetni, minden értékesített termék, illetve szolgáltatás után.
 
Ezáltal a világ vezető webáruházai nagyon gyorsan csatlakoztak a DubLi partnerei  közé, így a DubLi Global Mall egy igazi plázaként foglalja magába a világ minden részéről a neves webáruházakat. Az összegyűjtött partnerek termékei és árai között a DubLi mint egy árgép összegyűjti az ajánlatokat, és megadja a választás jogát a vásárlónak.
 
 
 
A vásárlók ingyenes regisztrálást követően használhatják ezt a piacteret, ahol a vásárlásaikat követően akár 30% pénzvisszatérítést is kaphatnak.   
 
Shopping Mall :
 
Ingyenes regisztrációt követően akár 30% pénzvisszatérítés
 
400 vezető webáruház
 
​30 millió márkás termék
 
Személyre szabott ajánlatok
 
Értesítésre beállítható termékek ( a rendszer értesít, ha a kiválasztott termék akciós lesz)
 
Közösségi oldalakon megosztható kívánságlisták 
 
dubli
Dubli
Dubli